Frukt

Frukt er en fellesbetegnelse for planter som har ett eller flere frø omringet av et fruktkjøtt som ofte er saftig og kjøttfullt. De brukes hovedsakelig for desserter, men i tilfeller også i middagsretter.

Grønnsaker

Grønnsaker er urteaktige planter der deler av planten brukes i matlaging. De nytes like ofte rå som tilberedet og er viktige næringskilder i alle retter.

Poteter

Poteter er en sentral grønnsak i middagsretter. De kan tilberedes på en rekke måter og har en behagelig og nøytral smak som gjør de lett til passelige for alle slags måltider.

Eksotiske varer

Eksotiske varer er fremmed grønnsaker og frukter som ikke har mulighet for å vokse her i Norden. Vi importerer disse varene for å tilføre det norske kjøkkenet en rekke muligheter for variasjon av smaker og utsende.

Bær

Bær er en betegnelse på frukter som har mange små frø. De har distinkte farger og er søte i smaken med en myk konsistens.  

Egg

Egg sies å være naturens egen vitaminkapsel. Ikke bare er egg rik på vitaminer, de har også et stort innhold av proteiner og mineraler. Egg er en enkel vei til et næringsrikt kosthold.

Kjøtt

Kjøtt er en rik kilde til jern, vitamin B12 og ikke minst proteiner. Kjøtt er dominerende som hovedrett til middag. 

Meieriprodukter

Meieriprodukter har en meget sentral rolle i norsk matkultur. Hovedsakelig er det produkter produsert av melk fra ku som brukes, men produkter som lages av geitemelk er også brukt i visse tilfeller.

Frosne varer

Diverse frukter, grønnsaker og andre varer som er fryst for lang holdbarhet og kan enkelt tines opp eller brukes direkte i desserter eller smoothies.

Skrelte og kuttede varer

Vi tilbyr frukt og grønnsaker som er skrelt eller kuttet etter deres ønsker. Vi tilbyr også vaskete salater og salatmikser.

Oljer, sauser og dressinger

Alt av oljer, oliven og sauser som kan oppbevares i romtemperatur.

Tørrvarer

Produkter som oppbevares i romtemperatur og ofte har god holdbarhet. Eksempel på tørrvarer er bakevarer, krydder, pasta og nøtter.

Diverse varer

Diverse varer som hermetiske varer, drikkevarer, pureer, emballasjer og andre ikke spiselige varer.